Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-26 23:49
zapewne znacie już listę zespołów które potwierdziły swój zlot na zamek w Bolkowie...Nie chcę być krytyczny,ale z roku na rok coś się zmienia.Czy jest to droga w górę,czy w dół.Co o tym myślicie...czujecie?
...umieranie trwa,więc żyjmy za życia życiem...jeśli jest.
Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-27 00:10
No cóż to widać że Castle Party 2008 nie zachwyca listą wykonawców , od paru lat tendencja jest raczej zniżkowa co do klasy wykonawców :cry:
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-27 00:58
kiedyś jechałem na zamek z wielkim zapałem,teraz raczej z tradycji,ze wspomnień tego wszystkiego co było wspaniałe...czasem się wkurzam dlaczego...
Dodano: 2007-11-27 08:00
Niestety ja też musze się z Tobą zgodzić
mnie osobiście lista zgłoszonych zespołów na CP 2008 nie zachwyca, ale oczywiście pojade :) jak co roku .
Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.
Dodano: 2007-11-27 13:20
Pati Yang chetnie poslucham..
Niestety, pojawienie sie tam dla jednego, krotkiego wystepu i lanserskiej rewii mody mija sie dla mnie z celem.
Dodano: 2007-11-27 14:14
jesli władzom CP wszystko się uda - to afterparties a.d. 2008 przebiją wszystko co do tej pory widzieliście na CP :]
więcej powiedziec w tej chwili nie moge sesesese :twisted:
Dodano: 2007-11-27 18:52
narazie warte zobaczenia sa Reaper i SITD oraz Inline.seX.Terror :D
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-11-27 21:30
| Phantom napisał(a): |
| narazie warte zobaczenia sa Reaper i SITD oraz Inline.seX.Terror :D |
co kto lubi hehe, mi te nazwy na razie nic nie mówią
ja jeżdże na owe wydarzonko z wielu powodów, oglądanie lansiku bansiku też oczywiście wchodzi w grę 8) a kapelki w tym roku jak na razie fiftififti mi pasują. Z chęcią zobaczę jeszcze raz Klopsperkele i mam nadzieję, że tym razem publiczność będzie się bawić o wiele lepiej niźli to w Lubinie miejsce miało 8)
Dodano: 2007-11-27 23:22
Ja znowu jade na jeden dzien, bo bardzo bardzo przepadam za SITD :)
Phantom, pewnie zagraja Plastination City.... jedziesz? :wink:
Dodano: 2007-11-28 20:30
Jak dla mnie zespoły szykują się niezłe chociażby:Deine Lakaien lub Closterkeller :) Szkoda,że Diary of Dreams nie pojawi się na scenie. Jednak trzeba dać szanse innym zespołom. Z jednej strony dobrze,że co roku zmieniają się zespoły. CP jest urozmaicony :)
... bo dla tego, który mierzył kulą we własne serce , nie ma ani dziś, ani jutro ... tylko niezmierzone królestwa myśli
Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-28 23:30
najważniejsze aby każdy znalazł to czego pragnie...choć w marzeniach wciąż są kapele które do naszego Bolkowa jeszcze nie dotarły a które ja akurat chciałbym zobaczyć.
Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-28 23:36
są różne opinie na temat Castle Party...ja jestem za imprezą,choć wcześniej mój głód bywał bardziej zaspokajany...a może tracę już smak.Hahaha
Dodano: 2007-11-29 12:25
Mnie przekonują Deine Lakaien i The Cruxshadows. Closterkeller też, ale to już jest bardziej sentyment. Natomiast bardzo chciałabym zobaczyć jeszcze raz VnV Nation.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Castle Party 2008 Dodano: 2007-11-29 20:05
myślę że jest bardzo wiele dobrych zespołów,które powinny do nas zawitać...co do VNV NATION,widziałem go w Bolkowie a w tym roku 9 września w Łodzi,to było świetne przeżycie i mimo kameralnego koncertu zespół i fani stworzyli nierozerwalną więz...a po koncercie zespół bawił się z nami.To jak spotkanie trzeciego stopnia.hahaha.Jeśli chodzi o muze gotycką.Żałuję iż nie dotarł nigdy do Bolkowa Theatre of Tragedy i choć w części wynagrodziła nam to w zeszłym roku Liv Kristine,to tegoroczne odwołanie koncertów T.o.T w Krakowie i Warszawie to totalna porażka...Zbyt mało jest na zamku muzyki gotyckiej,mimo iż przybywa wciąż duże grono Gothów.Cieszy jednak to że Industrial i Goth zadomowiły się w Bolkowie i idą jedną drogą.Pytanie tylko co dalej?Czy należy coś zmieniać w formie festiwalu?